Welkom bij het eerste blog van 4Lifedesign! Op de vernieuwde website van 4Lifedesign, wilde ik graag een mogelijkheid creëren om wat meer met jullie te kunnen delen, vandaar dat dit blog in het leven is geroepen.

Voor de mensen die mij nog niet kennen, stel ik me graag even voor. Mijn naam is Alexandra van der Valk – Tauriello, getrouwd met Jasper en samen wonen wij in het mooie dorp Haren bij Oss. Ik ben afgestudeerd LifeCoach aan het Atma instituut te Amersfoort en ik heb mijn eigen praktijk 4Lifedesign.

Hiervoor heb ik bijna 7 jaar in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht. Na een bedrijfsongeval, heb ik helaas mijn werkzaamheden van leerkracht naast mij neer moeten leggen en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in de vorm van LifeCoaching. Na zelfreflectie en de mogelijkheid om te gaan voor iets nieuws, ben ik gaan zoeken naar iets waar ik echt blij van werd. Ik ben gaan kijken waar mijn krachten liggen en op zoek gegaan naar mijn zielsverlangen. Je zou kunnen zeggen dat ik mezelf in die tijd heb gecoacht met een loopbaanvraag. Omdat het niet niets is om van baan te moeten veranderen zonder dat je er zelf iets aan kunt doen, heb je tegelijkertijd ook te maken met een stuk persoonlijke ontwikkeling die daarbij hoort. Het verwerken van het verlies van leerkracht zijn, maar tegelijkertijd bezig zijn om je te oriënteren op iets nieuws, het opnieuw (moeten) vormgeven van je leven, zijn precies hulpvragen die je bij een LifeCoach kunt bespreken.

Dat vind ik mooi aan LifeCoaching, alle vragen en alle stukken die je in je leven tegen komt, staan in verbinding met elkaar. Wanneer je er voor zorgt dat je gelukkig bent met jezelf in alle rollen of vlakken van je leven, zal je merken dat je je helemaal in balans voelt. Deze ontdekking wil ik graag gebruiken om iets voor anderen te kunnen betekenen.

In dit blog maak je kennis met LifeCoaching, lees je tips, geef ik informatie over persoonlijke ontwikkeling, wordt je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent 4Lifedesign en schrijf ik over mogelijke wendingen die jij in je leven kunt tegen komen.

Heb je ideeën, wil je graag wat meer weten over een bepaald onderwerp of wil jij je mening delen? Laat een reactie achter!

Lees je mee?

Liefs Alexandra