Ervaringen

Je bent heel toegankelijk en straalt een heerlijke rust uit. Elke keer heb ik iets moois mee naar huis kunnen nemen, wat mij weer een stapje dichter bij mijn doel bracht. Het was super en ben je heel erg dankbaar!

Kim, 39

Ik heb Alexandra goed leren kennen op de ATMA opleiding voor lifecoaching, mede doordat zij altijd heel consistent zichzelf is gebleven. Kenmerken als zorgzaam, creatief, warm en speels zag ik in haar als persoon, maar ook in haar coachstijl sterk naar voren komen. Ze creƫert hiermee een sfeer waarbij je je al snel op je gemak voelt. Een fijne collega die ik van harte aan zou bevelen aan iedereen die op zoek is naar zichzelf en weer geluk wil ervaren.

Emmy van Dijk, 33

Ik heb 3 coaching gesprekken bij je mogen ervaren. Het bijzondere vond ik dat het bij de laatste rond werd gemaakt. Ik was alweer vergeten wat we de eerste keer hadden gedaan en uiteindelijk bleek de laatste sessie het antwoord op het begin te zijn. Bijzonder om te ervaren. De rust en het vertrouwen die je uitstraalt zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Ook is het mooi dat je me weet te leiden in een proces waar ik het werk zelf doe. Je weet me af en toe bij te sturen en helder te maken wat ik zeg waardoor ik vervolgens zelf tot inzichten kom en dat vind ik heel waardevol. Dank je wel voor je coaching. Ik heb er veel aan gehad. Vooral de bekrachtigende zinnen waar ik uiteindelijk op uit kwam. Dienen me nog elke dag. Heel veel succes en ik wens je nog heel veel mooie sessies toe! Veel Liefs,

Saar, 39

Alexandra bedankt voor de sessies. Ik heb mezelf beter leren kennen en ik weet nu wat ik wil. Het vertrouwen dat je in me had was voelbaar, waardoor er voor mij ruimte was om inzichten te krijgen. Ik heb nu ook meer vertrouwen in mezelf en dat is echt heel fijn!

Esther, 31

Door de coaching heb ik meer rust gekregen. Ik had het heel druk en kon niet meer genieten van alles. Door de oefeningen die we tijdens de coaching deden, kwam ik erachter waar dat door kwam. Ook vond ik het fijn dat ik wat oefeningen mee naar huis kreeg. Hierdoor kon ik thuis ook aan de slag en merkte ik al snel dat ik minder stress had en weer meer kon genieten. Dankjewel!

Lianne, 26