[title size=”2″]Training[/title]

Wil jij graag op een luchtige, veilige en humorvolle manier werken aan je eigen doelstelling? Dan zijn de trainingen van 4Lifedesign iets voor jou!

In onze trainingen werken we in groepsverband binnen een bepaald thema. We doen oefeningen die je inzicht geven en die je een stapje dichterbij het antwoord op je vraag brengen. Daarnaast staat er per training ook steeds één hulpvraag centraal. Omdat we niet alle vragen in één keer kunnen behandelen, hebben we er voor gekozen om de training over meerdere dagen te verspreiden, zodat iedereen evenveel aanbod kan komen.

Coachen op een speelse manier
In de training wordt er gecoacht op een speelse manier. Dat wil zeggen er wordt gebruik gemaakt van de technieken: Voice Dialogue, Psychdrama en een combinatie van deze twee Voicedrama.

Doormiddel van verbeelding, inleving, spontaniteit en creativiteit worden vragen van de groep in scene gezet. Hiervoor is het nodig dat er ook medespelers aanwezig zijn. Het werken in een groep leent zich hier erg goed voor. De overige groepsleden worden namelijk uitgenodigd om een rol te vervullen in de scene van de vraaginbrenger (de protogonist). Ook al werken we steeds met één vraag, de overige groepsleden vervullen een belangrijke rol in de sessie. Doordat de medespelers rollen kunnen overnemen, is er voor de vraaginbrenger de mogelijkheid om de scene / vraag van een afstand te kunnen bekijken.

Deze speelse aanpak in coaching is bedoeld om een beeld te geven aan je binnenwereld of aan de werkelijkheid. Het spelen met de werkelijkheid creëert een luchtige sfeer, waarin je in alle veiligheid kunt werken aan je eigen doelstelling. Waarin ervaring in het spelen, de mate waarin je fantasie hebt of creatief bent, totaal geen voorwaarden zijn.

[checklist icon=”ok” iconcolor=”#ed2063″ circle=”no”]  Wat haal je er voor je zelf uit?

  • Minimaal 1 keer in de hele training staat jou vraag centraal. Je wordt gecoacht op een speelse manier en krijgt hierbij hulp van je medegroepsleden.
  • Elke training worden er gezamenlijke oefeningen gedaan die je inzicht geven in je eigen thema.
  • Je komt letterlijk in beweging en leert andere kanten van jezelf beter kennen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je eigen thema van een andere kant te bekijken.
  • Je leert van en met elkaar.
  • Je leert nieuwe mensen kennen en ziet dat er ook anderen met soortgelijke vragen zitten.

Ben je niet aan de beurt om jouw vraag in te brengen? Toch staat jouw ontwikkeling dan niet stil. Niet alleen van gezamelijke oefeningen steek je iets op, ook tijdens het uitspelen van een vraag van een ander, kan herkenning een bijdrage aan je eigen ontwikkeling leveren.

[/checklist] [title size=”2″]Aanbod[/title] [content_boxes layout=”icon-with-title” iconcolor=”#ffffff” circlecolor=”#ed2063″ circlebordercolor=”#ed2063″ backgroundcolor=””] [content_box title=”Introductie training ” icon=”resize-small” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”http://www.4lifedesign.nl/introductie-training-voor-twijfelaars/” linktarget=”_self” linktext=”Bekijk deze training” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Introductie voor twijfelaars. Voor de echte twijfelaars onder ons, is het moeilijk om te kiezen. Schrijf ik me nu in voor de training, of doe ik het niet? In deze introductie op de training voor twijfelaars leer je op een speelse manier je keuze te maken.[/content_box] [content_box title=”Training voor twijfelaars ” icon=”resize-small” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”http://www.4lifedesign.nl/training-voor-twijfelaars/” linktarget=”_self” linktext=”Bekijk deze training” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Van twijfel naar keuze! Bij bijna alles wat we doen hebben we te maken met keuzes. Het maken van keuzes valt al niet mee, helemaal niet als je een echte twijfelaar bent. In deze training leer je op een speelse manier hier mee om te gaan.[/content_box] [content_box title=”Training voor bedrijven” icon=”resize-small” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”http://www.4lifedesign.nl/training-voor-bedrijven/” linktarget=”_self” linktext=”Bekijk deze training” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]4Lifedesign verzorgt ook op maat gemaakte trainingen en workshops voor bedrijven. Uw werknemers zullen op een vernieuwende manier verrast worden met onze speelse training. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.[/content_box] [/content_boxes]