Introductie training voor twijfelaars

Herken je dat eeuwige getwijfel over van alles en nog wat? Of het gaat om het beslissen van wat je vanavond gaat eten, of je nu wel of niet die mooie broek zal kopen, of je wel tegen je baas moet zeggen dat je het eigenlijk niet met hem eens bent. Dit zijn een aantal keuzes die we in het dagelijks leven tegen komen. Maar wat als je altijd moeilijk kunt kiezen en regelmatig voor een groter dilemma staat? Dan kun je hier behoorlijk veel last van hebben, je bent namelijk een echte twijfelaar.

Omdat wij weten hoe lastig het is als je moeilijk kunt kiezen, heeft 4Lifedesign een introductie training ontwikkeld.

Introductie training voor twijfelaars – De weg van twijfel naar keuze. In deze training gaan we in op de verschillende kanten van jezelf, die het je moeilijk maken om een keuze te maken. Tijdens deze introductie training wordt duidelijk wat je kunt verwachten van de “Training voor twijfelaars”. Daarnaast doen we oefeningen die je kunnen helpen bij het maken van verschillende keuzes.

[tagline_box backgroundcolor=”#ffffff” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”#ed2063″ highlightposition=”top” link=”http://www.4lifedesign.nl/contact/” linktarget=”_self” buttoncolor=”” button=”Ik wil graag meer informatie” title=”Praktische informatie:” description=”

Thema: Twijfelaars – De weg van twijfel naar keuze.
Aantal bijeenkomsten: 1
Aantal deelnemers: 6 tot 8
Tijd: 19:00 – 22:00
Locatie: Haren / Oss (De exacte locatie hoor je na je inschrijving)