Missie

Coachmissie
Ik wil bijdragen aan jouw levensgeluk. Ik wil je helpen om jezelf weer (terug) te vinden, door op zoek te gaan naar het kind in jou. Daar ligt de informatie opgeslagen over wie je bent, welke verlangens je hebt en waar jouw kracht ligt. Ik vind het belangrijk dat je weet wie je bent, daar blij mee bent en dat je weet hoe je in elke situatie dicht bij jezelf kan blijven. Zodat dat jij weer gaat stralen en jezelf weer vrij kunt voelen!

Boom---groot-web

Visie

Coachvisie
Wat is het toch heerlijk om weer even kind te kunnen zijn. Om de wereld te kunnen bekijken door de ogen van een kind. Om een boom te kunnen tekenen met verschillende kleuren zoals een kind dat zou doen. Een vrolijke boom vol met fantasie, kleur en creativiteit. Een boom vol overgave en op mijn manier gemaakt. Het tekenen van de boom geeft mij een gelukkig gevoel. Niet omdat het leuk is om te tekenen, maar om geen remmingen te ervaren en om puur mezelf te zijn. Dit deden we als kind allemaal, in de tijd waarin we nog onbevangen waren en nog geen weet hadden van de ‘boze’ buitenwereld. Waarin we puur waren en leefden vanuit een ongeremde eigenheid. Naar mate we ouder worden, worden we ons meer bewust van onze omgeving. Leren we wat wel mag en wat niet mag. Leren we hoe we ons moeten gedragen en wat de maatschappij van ons verwacht. Er is altijd wel een mening over hoe iets hoort te zijn. Hierdoor houden we constant rekening met wat de ander er van vindt en of het wel kan wat we doen. Het is dan ook niet gek, dat we gaande weg onszelf daarin een beetje zijn kwijt geraakt. Dat we even niet meer weten wie we zijn en wat we willen in het leven.

Hoe fijn zou het zijn, om net zoals vroeger weer dicht bij je pure zelf te kunnen komen? Om dat gevoel van steeds maar geleefd te worden, in te ruilen voor het gevoel om weer vol in het leven te staan.

LifeCoaching is voor mij de zoektocht naar jezelf, je verlangens en je talenten. Even terug gaan naar het kind in jezelf, naar wie je werkelijk bent: Je pure zelf zonder stress en vol zelfvertrouwen. Vanuit deze positie kun je weer je volwassenleven vorm gaan geven. Zodat je waar je ook bent en met wie je ook bent, jezelf kan zijn en met trots kan zeggen: Dit ben ik!

Durf jij het aan om jezelf terug te vinden en om te doen waar jij het gelukkigst van wordt?

Voel je vrij om jezelf te zijn!